Tvůj CAT, tvůj SCOTT zná své výherce

Po celý rok vyplňovali zákazníci Zeppelin CZ soutěžní lístky, aby mohli být v těchto dnech vylo-sováni výherci soutěže o elektrokola Scott. A tak se také stalo.
Zeppelin CZ si na rok 2018 připravil v rámci kampaně Tvůj Cat, tvůj Scott soutěž o trojici elektro-kol renomované značky Scott. Každý, kdo si na některé z poboček Zeppelin CZ zakoupil použitý stroj Cat v hodnotě přesahující 250.000 korun se mohl přihlásit do soutěže o tři elektrokola Scott E-Spark 730. Soutěž probíhala od 1.1.2018 do 30.11.2018. Nyní je soutěž u konce a zástupci Zeppe-lin CZ vylosovali tři výherce.

Výherci byli vylosováni:
Martina Thomasová, Chožov
ADS.M s.r.o.
Svatopluk Madry, Ostrava
STASPO, spol. s.r.o.
Petr Ježek, Třeboň
HYDRO&KOV s.r.o.

Výhercům gratulujeme a těšíme se na setkání při předání jejich nového elektrokola Scott E-Spark 730. Výherce kontaktujeme a ceny jim budou předány na příslušných pobočkách.
A protože o kola Scott byl mezi našimi zákazníky velký zájem, připravujeme již v těchto dnech druhý ročník soutěže. Výhru pro ročník 2019 opět dodá společnost Scott. Více informací již brzy na www.zeppelin.cz a na všech pobočkách.