8. června 2018: Do českých měst o prázdninách zamíří letní kino

Modletice, 8. června 2018

Obyvatelé pěti českých měst a jejich okolí budou moct jeden prázdninový víkend věnovat venkovnímu sledování českých filmů. Postará se o to Půjčovna strojů společnosti Zeppelin CZ, která toto Letní filmové promítání spojuje s oslavami 20. výročí své existence. Vstup do letního kina bude zdarma.

Jako první budou narozeniny této společnosti, která už dvacet let pronajímá vše, co mohou čeští stavaři potřebovat, slavit v Olomouci. Letní kino tu vyroste od 13. do 15. července. Poté se ve dnech 20. až 22. července přesune do Českých Budějovic, a 26. až 28. července usadí v Plzni.

V srpnu pak Letní filmový festival čekají ještě dvě zastávky. Od 3. do 5. dorazí Zeppelin CZ s výběrem tří českých filmů do Jihlavy, a svou tour zakončí ve dnech 9. až 11. srpna v Liberci.

Projekce začínají vždy se setměním, tedy zhruba kolem deváté hodiny večerní, a vstup je zcela zdarma. Kapacita kina bude v každém městě téměř neomezená - kromě připravených laviček pro zhruba 200 lidí tu bude dost místa i všude kolem. Přijít je tedy možné klidně i s dekou. Výhled na plátno však bude na většině míst možný i ze zahrádek okolních kaváren nebo restaurací, kde také bude možné zajistit si občerstvení.

Aktuální info je možné sledovat na www.kino.zeppelin.cz.

Seznam zastávek mobilního letního kina:

13.-15. 7. 2018    Olomouc, Horní náměstí
20.-22. 7. 2018    České Budějovice, Náměstí Přemysla Otakara II.
26.-28. 7. 2018    Plzeň, multifunkční sportovní areál Škodaland
    3.-5. 8. 2018    Jihlava, Masarykovo náměstí
  9.-11. 8. 2018    Liberec, Náměstí Doktora Edvarda Beneše

Dodatečné informace:
O společnosti Zeppelin CZ s.r.o.
Společnost Zeppelin CZ s.r.o. je výhradním prodejcem stavebních strojů, energetických systémů a důlních strojů a zařízení výrobce Caterpillar v České republice. Kromě prodejních a servisních služeb se společnost zabývá také půjčováním strojů a zařízení – Půjčovna strojů Zeppelin CZ má pobočky na 13 místech České republiky. Ve spolupráci se společností Caterpillar Financial Services ČR, s.r.o., zajišťuje zákazníkům komplexní finanční servis, spojený s nákupem strojů a služeb.

Zeppelin CZ s. r.o. je součástí nadnárodního koncernu Zeppelin GmbH, který provozuje 190 poboček po celém světě. Globální aktivity koncernu spadají pod šest „strategických obchodních jednotek“ (SBU = Strategic Business Unit); na území České republiky provozuje Zeppelin CZ tři tyto SBU jednotky: Stavební stroje EU, Energetické systémy a Půjčovna strojů (The Cat Rental Store).